ACTIV INFRA HEATING INFRAVÖRÖS FŰTÉS - Dekoratív fűtés az Ön lakásába !

Előnyök

Miként takarékoskodik az infrapanel az energiával ?

A panelekből kiáramló infravörös sugarak és a faltól, bútortól stb. való visszaverődésük kellemes hőérzetet biztosítanak a klasszikus fűtési módoknál kellemesnek ítélt hőmérsékletnél 2-4 ˚C-kal alacsonyabb hőmérsékleten is. Hagyományos fűtési módok először a helység levegőjét melegítik,amely aztán a falak és tárgyak körül áramolva ezeket melegíti.

A levegő tehát mindig melegebb mint a falak és a tárgyak. A panelek fordítva adják át a hőt. A hősugárzó panelek először a helységben lévő falakat,tárgyakat,vagy személyeket melegítik fel,s tőlük is melegszik fel a levegő. (minden halmaz anyagi sugárzást bocsát ki magából…)

Ezáltal csökken a hő veszteség a helyiségben, a vakolat felmelegszik és úgynevezett "hő függöny alakul ki. PL: amíg a padlófűtésnek vagy a központi fűtésnek előbb nagy tömeget kell felmelegíteni (padlót,illetőleg vizet a kazánban és radiátorokban) a fűtőpanelek idő állandója max 900 sec.

Az infrapanel által sugárzott hő nem szökik ki az ablakon, így emiatt további megtakarítás érhető el. Az egyes panelek alacsony teljesítménye és ezek egyenletes elosztása a helyiségben, lehetővé teszik, hogy a hagyományos fűtési módokhoz képest a beépített teljesítmény igény a 80%-ra csökkenjen.

Az infra fûtés elõnyei

A falak és a tárgyak szárazak, meleget sugároznak.

Nincs levegőáramlás, egyenletes a hőmérséklet.

Alacsony beszerzési ár, energiatakarékos müködtetés.


10 év jótállás, korlátlan élettartam fenntartási költség nélkül !!!

 

A hagyományos fûtés hátrányai

A nedves levegő kicsapódik a falakon, ez penészt okozhat.

A levegőáramlás felkavarja a port, egyenetlen a lakás hőmérséklete.

Magas beszerzési ár, gyakori karbantartásigény, költséges müködtetés.

 

A kisbabád gyakran kibújik a takaró alól, és emiatt nem tudsz
nyugodtan aludni éjszaka?

Ismerem ezt az érzést! Én is átéltem, de találtam megoldást!
Tudom, hogy kicsit banálisan hangzik, de infrapanellal melegítjük a picit már hosszú hónapok óta. Egy szál pizsama, és hálózsák elég télen. Nem futünk éjszaka. Van olyan család, ahol a pici miatt még éjszaka is 28 fokot tartanak. Egy infrapanel mellett ez teljesen felesleges.
Először hitetlenkedve ellenőriztem szinte ötpercenként, hogy tényleg jó-e, tényleg nem fázik-e a baba.De mindig ugyanaz lett a végeredmény.

A 350 W-os infrapanel melege úgy körbefogja, szinte egy saját kis aurát képez körülötte - egy kis védőburkot, ahol nem fázik.

Télen voltak olyan hidegek, hogy mi felnőttek dideregtünk a vastag takaró alatt, de a pici édesdeden aludt.

 

Mindenkinek szívből ajánlom ezt a megoldást!!!

Reggel a kis ember szokás szerint kibújik a zsákjából, egy szál pizsamában játszadozik az állataival a kiságyában, mi pedig még nyerünk egy jó háromnegyedóra pihenést. És úgy, hogy biztosak vagyunk benne: nem fázik, mert az infrapanel melegíti. És még valami: Nemcsak egy gyereket szolgál ki egy infrapanel. Ha ügyes vagy, nagyon sokrétűen fel tudjátok még használni másra is, például fürdőszoba melegítésére fürdés elött, helyi futésre TV nézés, olvasás közben. Ideális a láb-, vagy derékmelegítésre, ha fázós vagy.

A legjobb alternatíva!

Az infravörös fűtő panelek alkalmazása akár 40% -nál is takarékosabb a hagyományos fűtési rendszerekhez képest.Bárhol alkalmazható. Új építésű házak esetén a beruházási költség jóval alatta marad a szokványos rendszerekhez képest.

Egyszerű és gyors beüzemelés. Az infravörös futés jelenti a legmodernebb és gazdaságilag nagyon kedvező alternatíváját a fűtésnek. Így bizonyára a modern lakáskultúra kedvenc fűtési módszerévé válik.

Nemcsak az alacsony befektetési és müködtetési költségek miatt, hanem azért is, mert az infravörös fűtés kedvezően stimulálja az emberi test funkcióit és jelentősen csökkenti a por mennyiségét a helységben, valamint a takarékos infrapanel, infra radiátor és fűtőpanel megfelel a mai design elvárásoknak is.

1. Azonnal és gazdaságosan melegít, helyet takarít meg, nem égeti az oxigént, nem okoz fejfájást, nem termel port
2. Biztonságos, a meghibásodás szinte kizárt
3. Egyszerű kezelése és szabályozása, termosztát segítségével
4. Eltávolítja a nedvességet, higiénikus és tiszta környezetet biztosít
5. Egyszerű telepítés és működtetés
6. Falra, mennyezetre vagy állványra is szerelhető
7. A hő irányítható és ellenörizhető
8. Elpusztítja a baktériumokat és mikroorganizmusokat – teljesen egészséges környezetet biztosít
9. Pontosan kiszámítható az elektromos áram fogyasztása minden helységre vagy az egyes fűtőtestekre
10. Fény, fényfűtés lehetősége
11. Napkollektorral kiegészíthető, hatékonyabbá tehető,
12. Gazdaságos villanyfűtés, gazdaságos design, gazdaságos fény.

Az infrafűtés a hagyományos fűtési rendszerekkel ellentétben nem a levegőt melegiti fel, hanem a falakat, tárgyakat. Ezek sokkal tovább tárolják a meleget, mint a levegő és jobban vissza tudják adni a meleget a lakótérbe.

- 10 ÉV GARANCIA -